divendres, 2 de setembre del 2016

Podem torna a carregar contra l' ANC ara a Blanes.....

                                                                         

             Podem Catalunya torna a carregar contra l' ANC i la seva campanya de denuncia de la guerra bruta contra la sanitat catalana que va quedar al descobert arran de la filtració d' unes converses que van tenir lloc al despatx del ministre de l' interior Jorge Fernàndez Díaz i l' ex-director de l' Oficina Anti-frau de Catalunya Daniel De Alfonso que va ser cessat del càrrec arran d' aquest assumpte i que en un moment donat de la conversa es vantava davant del ministre d' haver-se "carregat" el sistema sanitari català. L' ANC va endegar una campanya arreu del territori per denunciar aquesta guerra bruta, omplint places i carrers amb creus grogues amb la inscripció "sistema sanitari català", simbolitzant la presumpta mort del sistema sanitari a mans de les clavegueres de l'estat tal i com es podia sentir a les gravacions entre Fdez. Díaz i De Alfonso. Des de Podem Catalunya i ICV, els seus socis a CSQP, es va criticar durament aquesta campanya. Van acusar l' ANC de voler tapar la corrupció de CiU, compatibilitzant el mal estat de la sanitat catalana i les retallades a l'estat espanyol, quan les competències en sanitat son de la Generalitat. Albano Dante Fachin, flamant "cap" de Podem Catalunya i en el seu  moment editor de la revista "Cafè amb Llet"va carregar durament contra l' ANC acusant-la d'estar al servei de CiU. Cal recordar que Fachin va ser qui va denunciar la corrupció sanitària, sobretot als hospitals de Blanes i Calella a la seva revista, amb informació que li arribava segons sembla de la OAF de De Alfonso. Curiosament però, en les seves investigacions/denuncies només esmenta la corrupció de CiU, però s' oblida dels seus companys d' ICV.

            Avui l' ANC ha programat un acte a Blanes on es plantaran 80 creus grogues per denunciar les agressions a la nostra sanitat. Albano Dante, en nom de Podem Catalunya mitjançant missatges de facebook i twitter ha contra-programat un acte per rebentar el de l' ANC. Sota el lema de "Mitja veritat es una mentida" ha convocat a les 18.00 , (la convocatòria de l' ANC es a les 19.00), al mateix lloc, per segons ell complementar la informació. Doncs seguint la vostra tesis tant la revista "Cafè amb Llet" com el mateix Fachin també diuen mentides perquè no he escoltat ni llegit MAI res dels set anys que ICV va estar al govern de la Generalitat i que per cert alguns dels seus regidors estan imputats pel cas Innova. També es una mitja veritat callar davant la guerra bruta del govern espanyol, reconeguda per ells mateixos. Fer servir qualsevol tipus de informació sense contrastar d' on ve es demagògia. Per cert, algun dia ens podria fer cinc cèntims de com ha acabat l' assumpte dels hospitals de Blanes i Calella, perquè sembla ser que tot ha acabat en "no res", perquè no s' ha demostrat res.

             La campanya de l' ANC no vol amagar res, com apunta Fachin en el comunicat, si no que denuncia la conspiració que ha patit Catalunya, i no només en sanitat com es denuncia avui, si no també en Rodalies, infraestructures etc...., que par altre banda tampoc he vist que des de Podem o CSQP hàgiu denunciat MAI.....Clar que si el responsable fos Convergència ja ho hauríeu fet.



                                                                                                                Ànec  Lluc