diumenge, 15 de maig del 2016

Barça: "Campió de la lliga" ........

Ara si. El Barça ja te la lliga al sac i ben lligada. Ha guanyat al camp del Granada per 0 a 3 amb un Hat-Trick de Lluís Suàrez que ha aconseguit el pitxitxi de la lliga amb 40 gols. El Granada tot i que no s'hi jugava res mes que l'honor de guanyar a un dels millors equips del mon, no ho ha posat gens fàcil. L' equip local ha decidit jugar amb la gespa del "Nuevo los Carmenes" alta i seca en un intent de perjudicar el joc del Barça que necesita que la pilota corri mes. Al final però els ha acabat perjudicant també a ells. El Barça per ser campió havia d' aconseguir en la jornada d' avui el mateix resultat que el Real Madrid al camp del Deportivo de la Corunya. Cristiano Ronaldo ha marcat pel Madrid només començar el partit en el mateix moment que a Granada es produïa un gol "fantasma" de Piqué que no ha pujat al marcador i ningú sap ben bé si la pilota ha acabat entrant. Però el Barça no estaba per romanços i ha començat l' assalt a la porteria del Granada on un inspirat Fernàndez ho aturaba tot fins que al minut 22 Suàrez marcaba el primer al rematar una centrada des de la banda de Jordi Alba. Al minut 38 una nova rematada de Suàrez posava el 0-2 i donava mes tranquil·litat de cara a la segona part.

A la segona part el Barça ha continuat a l' atac i no ha deixat cap oportunitat al Granada per escorçar el marcador. Al marge d' alguna ocasió aïllada el Granada no ha donat mai sensació de perill a la porteria de Teresteguen que tot sigui dit si ha fet alguna parada notable. Quasi a les acaballes del partit Suàrez ha marcat el tercer per tancar el marcador. Aquesta es la 24ª lliga i la sisena en els darrers 8 anys.

Els propers dies seran de celebració del títol i tot seguit es començaran a preparar per la final de la copa del rei que el Barça jugarà enfront el Sevilla per mirar de fer el doblet. Això ajudaria a oblidar una mica que el Barça no serà a Milà disputant la final de la Champions.