diumenge, 13 de desembre del 2015

El 20 D....jo votaré ERC....

                                                                       
                                                                       


                    Ja se que el vot es secret o almenys això diuen. Però com que aquests últims dies surten moltes enquestes i fins i tot l' ex-diputat de la Cup, Quim Arrufat ha manifestat a qui donarà el seu vot si finalment decideix anar a votar, doncs jo també ho dic. He de dir però que fins fa pocs dies dubtava d'anar a votar o no però finalment he decidit que hi aniré i votaré en clau independentista. com ja vaig comentar en un altre article d'aquest bloc només ERC i Democràcia i Llibertat ( Cdc, Reagrupament i Demòcrates ), son opcions valides per defensar l'independentisme. La Cup ha decidit no presentar-se a aquestes eleccions perquè diu que no hi ha d'anar a fer res a Madrid, però ves per on alguns cupaires s'han mostrat mes disposats a donar suport a " En Comú Podem"que a Esquerra Republicana.

                   Segons les enquestes la victòria el 20 D a Catalunya estaria en un frec a frec entre C's i "En Comú Podem". Sembla ser que molts s'han empassat la promesa o millor dit la "quimera" de que si guanya Podemos faran un referèndum. No diuen però que per fer-lo necessiten 270 diputats al congrés i les enquestes n'hi donen 60-70 en els millors dels casos. Tampoc diuen  que si s'arribes a celebrar el referèndum, ells defensarien el NO, perquè - segons diu Pablo Iglesias - amb ell de president els catalans ja no voldrem marxar.
Rivera per la seva banda ha declarat que si el 20 D a Catalunya C's treu un sol vot mes que ERC+DL voldrà dir que el procés sobiranista s'ha acabat.

                   Això m'ha acabat de convèncer per anar a votar. Donat que el 27 S vaig ser votant de JxS m'hauria agradat que també el 20 D ERC i CDC haguessin anat junts al congrés ja que tots van a defensar el mateix, que no es altre cosa que el mandat democràtic sorgit de les urnes el 27 S. Pels motius que siguin han decidit anar per separat i per tant en aquesta ocasió votaré ERC perquè crec que de la mateixa manera que crec que Mas es el millor president que podem tenir per aconseguir la independència penso que Rufian, Tardà, Vidal i la resta de candidats formen la llista d'esquerra republicana formen el millor equip per defensar a Madrid la victòria independentista del 27 S. No vull dir amb això que Democràcia i Llibertat no siguin un bon equip però jo soc mes d'esquerres. El que no puc entendre es que alguns que es declaren independentistes puguin donar suport a formacions que han manifestat estar en contra de la independència.

                                                                                                 
                                                                                                   Ànec  Lluc