diumenge, 6 de setembre del 2015

Fins als nassos del 3%.........

                                                                               



                   Quan dic fins als nassos del 3%, em refereixo llogicament, al suposat cobrament per part de CiU del 3% de comissiò, a canvi d'adjudicacions d'obra pública. No vull justificar aquest cobrament, si és que va existir de debò, que això ho dirà la justicia, quan toqui, però com és pot veure en el mapa adjunt, no és precisament catalunya, una de les comunitats amb l'index de corrupciò urbanistica més alts en els ultims anys. Si és però, on és forma més rebombori, i quasi sempre, a les portes, d'unes eleccions, o d'algun fet excepcionali transcendental per Catalunya. I això, és el que em té fins als nassos.

                    Però és que hi ha coses que grinyolen, i no precisament per falta de lubricant. El 3% va sortir a la llum, per primer cop, quan Pascual Maragall, del Psc, ho va denúnciar públicament al Parlament de Catalunya, l'any 2005. Ha plogut molt des d'aleshores, i ni Psoe ni PP, sembla que hagin fet res per lluitar contra aquest cas de pressumpte corrupciò, fins fà quatre dies, quan, per sorpresa de tots, fins i tot Jordi Pujol, s'ha fet independentista. Vol dir això, que si un politic és corrupte, ho es menys mentre sigui útil a la causa ?. Els ultims escorcòlls fets a la seu de la fundaciò de CDC, i a quatre ajuntaments, sembla ser que han estat motivats per una denúncia sortida de la seu central d'ERC, al 2014. Ha hagut de passar un any, i tot el que ha passat a Catalunya, perque s'ordeni un registre, a un més de les eleccions i just el día que "Junts Pel SI", fa un acte a Barcelona. Casualitat ?. Vinga home, que no ens mamem el dit. Això té tota la intenciò politica, i és una mostra de la guerra bruta que practica l'estat. Que s'avises als mitjans de comunicaciò dels escorcolls, i no s'investigui aquesta filtraciò, n'es una prova.

                    Però és igual, acceptem que algú de Cdc hagi estat corrupte, encara que no s'hagi demostrat res. Dic algú de Cdc, perque aquesta és un altre. Tant PP com Psoe, tenen corruptes a les seves files, condemnats i a la garjola, i un reguitzell d'imputats que fa fredòr, però curiosament, tots ho feien amb càracter personal, sense que els dirigents respectius dels seu partit en sabesin res. El PP, s'ha presentat com a "victima", del que fou el seu tresorer Barcenas. Tant el jutge com hisenda han acreditat que la reforma de la seu del carrer Gènova, és va pagar amb diner negre. Curiosament, però, tot i que una part de la reforma, va ser el despatx de Rajoy, en Mariano ni tan sols es va assebentar que s'hi feien obres. De la Gurtel i la Púnica, la cupula del PP ho van saber per la premsa.
Si parlo del Psoe, puc començar i no acabar, perque des d'els Eres, pasant pel cas Campeòn, Pokemon, etc. per no mencionar els GAL, n'hi ha per l'alçada d'un campanar, i no val la pena. S'ha relacionat al Albiol i cia. amb els casos de la Gurtel, o Púnica ? I amb Barcenas ? A Pedro Sanchez, o la mateixa Susana Diaz, amb els Eres ? . Ningú sabia res del que feien alguns politics del PP, que fins i tot havien estat la "ma dreta" d'Aznar, o Esperanza Aguirre. Artur Mas, si que tenia que coneixer, fins i tot que "sopaba" Pujol oi ?. No, amics, o juguem tots, o estripem les cartes. I per si no n'hi hagues prou, resulta que quatre espabilats, els de sempre, no han trigat gaire a batejar "Junts pel SI", com "Junts pel 3%". Per la mateixa regla de tres, podriem batejar al PP com el PPunico, i als socialistes com PsoEres. Quins collons.

                                                                               

                     Ja sé que això és un " Y tú més", però és que estic fins els collons, (ara ho dic clar i català), de que els catalans, tinguem que ser més "nets", més "assenyats", més "critics amb nosaltres mateixos", "més solidaris", i en definitiva més " rucs". Mas és el politic que més vegades ha anat al parlament a donar explicacions, i les doni o no, almenys dona la cara. Tots els altres s'amaguen, amb l'argument de deixar que la justicia faci la seva feina. Doncs amb Catalunya també. Quan siguem un país independent, ja ens el netejarem nosaltres, però mentres lluitem contra qui fà servir joc brut, i tota mena de trucs, no podem anar amb el lliri a la  mà, perque ens la fotaràn.( De fet fà anys que ens la foten.).  Molts som conscients d'aquest joc brut, però malauràdament hi ha gent, a qui aquestes coses generen dubtes. I aquest 'es precisament l'objectiu, de qui sap, que jugant "net", té les de perdre.

                      També estic fins els collons, de que s'escandalitzin de la pressumpta corrupciò de Cdc, els Pujol i companyia, de la que, per cert, fins ara no s'ha demostrat res, però en parlen, com si Espanya fos un país "net i polit", lliure de corrupteles. Sento a parlar als peperos i sociates, dient que, qui roba als catalans, són els propis catalans, que ara s'embolcallen amb l'estelada, per amagar-ho. I els espanyols, amb que s'amaguen ? Amb l'estanquera ?. Corrupciò, n'hi ha hagut, n'hi ha, i n'hi haura. El que s'ha de fer, és lluitar-hi, en contra, però de debò, no només de cara a la galeria. Per mi, és igual de corrupte, qui, amaga informaciò o mira cap un altre banda, fins que arriba el moment, en que creu que treura profit del que sap.

                      Com va dir el president Mas al Rivera en seu parlamentaria, volen guanyar als jutjats, el que perden a les urnes.El més sorprenent, és que l'autoanomenada esquerra catalana, els segueix el joc, ( i ara parlo d'icv-euia, ) per tal d'esgarrepar uns vots. I es que a la dita de  "lo más parecido a un español de derechas es un español de izquierdas", hem d'afegir "i algunos de los que se llaman izquierda-catalana".
En fí, com també va dir el president, en la seva compareixença, d'aquestes, en veurem un grapat, d'aqui al 27 S. Això vol dir que estàn nerviosos, i que volen que nosaltres ens hi posem. Això era, el que volía dir Aznar, amb allò de " antes se rompera Cataluña que España"; l'única manera que tenen de derrotar-nos, és que ens barallem entre nosaltres. Ja ho diu el refrany " divide y venceras", que tot i ser més vell que anar a peu, alguns encara no l'han "pillat".