dijous, 13 d’agost del 2015

Tetra-Campions ....

La cuarta ja és al sac. Aquest Barça de Luis Enrique, va camí de repetir, l'irrepetible: guanyar sis titols, en un mateix any. Almenys semblava irrepetible, quan ho va aconseguir amb Guardiola, o això pensavem la majoria de futboleros.

Aquest quart titol, ha estat la Supercopa d'europa, davant del Sevilla C.F., en un partit jugat dimarts 11 d'agost, a Tiblisi, ( Georgia). Va ser un partit força disputat, tot i que el Barça va fer una molt bona primera part, i a la mitja part, tothom pensava, que el partit ja estava sentenciat. Després de remontar un gol del Sevilla, que va marcar Ever Banega al minut 3 de partit, però dos gols de Messi i un de Rafinha, deixaven el resultat en un 3 a 1, favorable al Barça, a la mitja part. Nomès arrancar la segona part, Luis Suarez, marcava el 4 a 1, que semblava posar fí, a qualsevol esperànça del Sevilla. A partir d'aleshores però, el Sevilla va reaccionar, i enmig d'una "pajara", tremenda, que va agafar el Barça, va fer posible, que s'arribes al final del partit, amb empat a quatre. Ningú, ens ho podiem creure. És cert, que l'arbitre, va estar una mica més que discutit, per l'equip blaugrana, però això no pot ser excusa, per deixar escapar un partit, que s'habia posat tant de cara.
Va arribar la pròrroga, i Pedro, que habia sortit, feia pocs minuts al camp, va marcar el 5 a 4, que donava el titol al Barça. Aquest gol de Pedro, ha estat molt important per l'equip, ja que ha servit per guanyar un titol, però ha estat molt més important per ell, a nivell personal, donat que els ultims díes, s'ha parlat molt dela seva marxa del equip blaugrana, posiblement al futbol angles. Abans del partit, Robert Fernandez, havia dit, que Pedro li hauria manifestat el desitg de marxar del Barça, ja que tot i que al Barça és casa seva, vol jugar més minuts. Després del partit, Pedro s'ha mostrat molest, amb aquestes declaracions.

Aquest matí, l'expediciò blaugrana ha arribat de Tiblisi, i gairebé sense temps per descansar, l'equip de Luis Enrique, ha de preparar a correcuita, la Supercopa d'Espanya, que haurà de jugar, divendres a San Mamés, davant l'Athletic de Bilbao. Aquesta vegada, és tracta del partit d'anada. La setmana que ve, és juga el partit de tornada al Camp Nou.

El partit amb el Sevilla, ha servit, per veure, que, tot i que és un gran equip, encarà té algunes mancances, que el mateix Luis Enrique, va dir que s'havien de corretgir. No oblidem, que encarà estem en pretemporada, i a alguns jugadors encara els hi falta, una mica per arribar a l'estat optim de forma. Cal tenir amb compte, que dues peces importants de l'equip, com són Alba i Neymar, estàn a l'infermería.

Però bé, com que això no ha fet més que començar, no farem de "tribuneros" abans  d'hora, i  mirarem cap endavant amb optimisme. Aquest cap de setmana, entre divendres i dilluns, podem guanyar el cinqué titol, de la temporada, però, per si de cas, "no direm  blat, fins tenir-lo al sac i ben lligat.