divendres, 7 d’agost del 2015

Manos Limpias.....Feina Bruta...

                                                                           


            "Manos Limpias", és un colectiu de funcionaris, conegut popularment com "sindicato Manos Limpias", o senzillament "Manos Limpias". Aquest sindicat, va neixer al 1995, com a representaciò sindical dels funcionaris publics. Això, és el que diu,almenys, la seva pàgina web. És proposa com a objectius, la defensa dels legitims interesos dels seus afiliats. Estan regulats, per uns estatuts interns, dipositats al ministeri de treball, i figuren com a president Francisco Jimenez Luis, i com a secretari general, Miguel  Bernad Remon. Fins aqui, si sembla un sindicat, en aquest cas de funcionaris. Però, si llegim la seva pagina web, trobem coses, si més no, curioses, per no dir estranyes per un sindicat.

              A més de defensar els drets dels seus afiliats, que és el que pertoca, hi ha un paràgraf a la seva web, que diu el següent:

" Lluitarem sempre, per la defensa del ordre constitucional del nostre país, enfront dels moviments separatistes que vulguin disgregar-lo. Per tant, entenem, que els simbols espanyols, han d'ocupar un lloc fonamental en els espais fisics, on hi hagi representaciò de qualsevol administraciò pública. També vetllaràn perque és compleixi l'estat de dret i per la transparència i dignitat dels poders públic, i interposaràn tota mena de denúncies, davant les corrupcions polítiques o econòmiques, que perjudiquin l'interés general." 

              Que voleu que us digui, però a mi això, em grinyola força. Podem veure que fa esment explicit, a "moviments separatistes". Més que un sindicat, sembla una eina feta a mida, per combatre el proces d'independència dels catalans. Poc tenen a veure, amb la defensa dels drets dels treballadors, ni els moviments separatistes, ni la inclusiò de simbols nacionals a indrets concrets.
En els darrers temps, ha presentat moltes denuncies en contra del proces català, contra la generalitat, i contra el propi Artur Mas. Tot i que també ha interposat denuncies, arreu de l'estat, no és pot obviar, que la major part, són en contra del proces d'indepndència català. Ha demanat, a Rajoy,que s'apliqui a Catalunya l'article 155, i s'intervingui la generalitat, que s'incloguin en el nou "codi penal", articles referents a convocatories d'eleccions, consultes o referèndums, ha denunciat el jurament irregular que van fer alguns alcaldes catalans, en la presa de possesiò del carrec. Ha denunciat Artur Mas, per desobediencia, pel 9N; a Carme Forcadell per associaciò ilicita, i proposar la secesiò; al cap dels mossos d'esquadra, i a dos mossos, per tinença il·licita d'armes; ha denunciat també la xiulada al rei i al himne, i com no podia ser d'un altre manera, contra la "saga Pujol". La última ha estat demanar la detenciò d Mas i la suspensiò de l'autonòmia. Com és pot deduir, sembla ser que l'activitat d'aquest sindicat, no és un altre que interposar denuncies. I, com hem pogut veure, una gran majoria, són en contra del proces catalunya.

                Manos limpias, va saltar a la palestra, per les denuncies que va posar contra les decisions de les institucions publiques, administrades per partits d'esquerres. Per aquest mutiu, ha estat qualificat d'ideologia d'ultradreta. El seu dirigent Miguel Bernad, va ser militant i responsable de l'organitzaciò "Frente Nacional" i ha estat nomenat Caballero de honor de la fundaciò Francisco Franco, pels seus serveis en defensa dels ideals del moviment. Malgrat es diguin "Manos Limpias", algunes investigacions policials en diversos casos de corrupciò urbanistica, han relacionat Miguel Bernad, amb algunes operacions, no gaire clares. Com no pot ser d'un altre maners, des delsindicat, ho han negat tot. Algunes fonts de la investigaciò, també relacionen a Miquel Bernad, amb els moviments feixistes, que van intentar perpetuar les politiques de Franco després de la transiciò. Per tant, i tenint amb copmte, que només té dos dirigents coneguts, i uns 5000 afiliats, no ens equivocarem de gaire, si diem, que és una associaciò, disfressada de sindicat, hereva de les politiques de Franco, que algun dia, potser ens explicarà, d'on surten els diners, per tanta querella.

                                                                                                          Ànec  LLuc