dimarts, 18 d’agost del 2015

Catsiqueespot : "Objectiu Mas ".......

         
                                                                             



             Cada cop, falta menys pel  27 S, i les diverses formacions que s'hi presentaràn, van ensenyant les seves cartes. Pel que fa a "Catsiqueespot", fa uns dies, va presentar la seva candidatura. Al capdavant, ja se sabía fa unes setmanes, que hi aniria, Lluis Rabell. Darrera seu, va l'escriptora Gemma Lienas, que va donar suport a Montilla en el seu moment, i a "BCNencomú" a les darreres municipals, en tercer lloc, Joan Coscubiela, d'Icv, a qui sembla ser, que els seus atacs a Artur Mas, li han servit per alguna cosa, i a continuaciò, ve Albano Dante Fachin, de Podemos, i Joan Josep Nuet, Marc Bertomeu, David Companyòn, algun membre més de Icv, i alguns independents.
En un primer moment, aquesta confluència, havia d'estar formada, per Podemos, Icv, Equo i Proces Constituent, però finàlment, la formaciò de Forcades, no s'hi ha sumat, i  ha decidit no presentar-se el 27S. Aixi doncs, "Catsiqueespot", ha acabat sent una coaliciò entre Podemos-Icv-EUiA i Equo.

             Des de que és va formalitzar la branca catalana de Podemos, els seus liders, han focalitzat la campanya, en atacs a la figura d'Artur Mas, tal com va dir la dirigent "Podemista" Gemma Ubasart, quan va manifestar, que en campanya, farien servir l'odi a Mas. Un cop s'ha concretat la confluència de "Catsiqueespot", Icv, ha adoptat la mateixa tàctica, i només cal veure les declaracions, de Dolors Camats, Joan Herrera, Joan Coscubiela o Joan Josep Nuet, per comprobar-ho. LLuny de fer propostes del seu project de país, s'han limitat a criticar les dels altres, i en particular, la de "Junts Pel si", que ells han batejat com la llista d'en Mas. L'únic que sabem, del seu ideari, és que odièn amb tot l'anima a Mas, i el fan responsable de tots els mals de la humanitat. Pablo Iglesias, ja ho va posar de manifest, quan va criticar durament a David Fernàndez, per abraçar-se a Mas, ( per l'exit del 9N), dient que ell no ho faría mai.Ell es més de fer regals al rei Felip VI, o dir que els Botin, no són casta, perque volen el benestar de la gent. Ara és Errejón, qui ha dit, que són els únics que poden derrotar Mas, i acabar amb les seves polítiques de retallades. No ha fet esment però, de la causa d'aquestes retallades, que no és altre que l'espoli que pateix Catalunya, per part d'espanya, però això no ho pot dir, perque va contra els seus interessos a espanya, que són els que realment els interesen. També ha dit que el sobiranisme, ni tan sols ha estat un plantejament a "Catalunya si que es pot", i ha negat que hi hagi hagut cap acostament cap a Erc. L'objectiu, segons Errejòn, és caminar cap a un pacte de totes les forces que pretenen posar fí a les retallades i programes d'austeritat. Per fer-ho, derrotan a l'Artur Mas, ja en tenen prou. ( Tot lo "deMAS", és secundari.), No sé a qui volen enganyar.

             Pablo Iglesias, ha deixat clar en més d'una ocasiò, que "Catsiqueespot", no és independentista, i que Catalunya no te competències per fer una DUI. Rabell, va manifestar fà uns dies, que si no hem estat capaços de fer un referèndum, menys farem una DUI. Proclamen que no contemplen la independència, sino la sobiranía de Catalunya, i posen molt enfàsis, en volen millorar i molt l'eix social, abans que l'eix nacional. O són uns ignorants o tenen mala llet, perque tothom sap que sense  el segon, no hi pot haber el primer. Fins que no administrem TOTS els nostres diners, no podrem decidir en que gastar-los millor. Això resulta comprensible en un partit com Podemos, que al cap i a la fí, és un partit espanyol, i no vol trencar la unitat d'espanya, entre d'altres coses perque necesiten que catalunya tibi del carro, però no s'enten tant, en una formaciò com Icv-Euia, que semblava eren els hereus del Psuc, però estàn demostràn, que no tenen res a veure. Jo només hi trobo una explicaciò, i és intentar mantenir la cadira, tal i com ja van fer amb Barcelona en comú, al ajuntament de Barcelona.

           Espero, que després de veure que ha pasat a Grècia amb Syriza, i la manera en que Tsipras, s'ha pasat pel forro, totes les promeses de campanya, i fins i tot un referèndum on una amplia majoria de grecs, van dir que no acceptesin les demandes de la troika, no siguin gaires,els que es deixin entabanar pels cants de sirena, d'aquets "revolucionaris", que ho volen cambiar tot sense cambiar res. Voler fer un proces constituent per tenir plena sobirania, amb un encaix acordat amb espanya, és "no tenir collons", de dir que no volen la independència, i volen seguir amb les mateixes engrunes que tenim ara, això si, repartides mes "socialment".Quan no sigui posible, la culpa serà del altre, que no els deixa,......o de la herència d'Artur Mas, que en això de carregar-li les culpes, hi tenen la mà trencada.

                                                                                                      Ànec  Lluc

P.D. : Per cert....No és Mas qui ha portat a una majoria de catalans cap a la indepèndencia, sino que una majoria de catalans, li han portat a ell.