dilluns, 1 de juny del 2015

BICAMPIONS...... ( i la que penja )..

CHAMPIONS
   
                                                           
COPA
LLIGA
                                                                             

              Amb la consecuciò de la copa del rei, dissabte passat davant l'Athletic de Bilbao, el Barça ha aconseguit el segon titol de la temporada. 
Ja tenim, el que és coneix com " doblet ". Després d'aconseguir la lliga amb una victoria al camp de l'Atletico de Madrid, per 1-3, dissabte va guanyar la copa del rei, en un altre gran partit del barça. Messi va obrir el marcador amb un golarro dels que només fan les grans estrelles. Després de desfer-se de no se quants jugadors del bilbao, va llençar un xut fort i sec, arrapat al pal, just on el porter no hi podia arribar. Neymar Jr. va marcar el segon, i el tercer el va marcar un altre cop Messi.Un 3-0, que va fer que, el gol de l'honor de Williams per al Bilbao, a les acaballes del partit, no servis de res. El Barça confirma aixi que ha arribat a aquest final de temporada, amb un excelent estat de forma, i amb un funcionament com a equip, com el de una maquina de precisiò. Poc se sembla a l'equip que va perdre al camp de la reial Societat, allà pels voltants de nadal. El joc del barça ha experimentat des d'aleshores,un gran canvi.

               És cert que els jugadors, han arribat en un estat fenomenal, i només cal veure que el trident de punta és letal. Messi, Neymar jr., i  Suarez formen una tripleta que s'entenen a les mil maravelles.Això és pot veure fàcilment,observant les golejades que ha patit alguns dels equips que s'han enfrentat amb ells.La porteria, després de la marxa de Victor Valdes, esta molt ben cuberta, tant en lliga com en copa, amb Claudio Bravo i Ter Steguen respectivament. Masherano i un Pique, que sembla que torna a ser dels millors centrals del mon, fan una defensa segura, i al mig del camp Busquets, Xavi, Iniesta, Rakitik, Busquets, amb l'ajuda d'Alves i  Alba,conformen un conjunt força conjuntat.

               Ara, el dia 6 de juny, tenen la oportunitat de guanyar la xampions i aconseguir el "triplete". Seria la cirereta del pastis, per tancar una temporada, que va començar força bé, però que pels voltants de nadal, i sobre tot després de la derrota davant la reial societat a anoeta, va començar a generar forces dubtes envers el joc de l'equip.Aquella " minicrisi",va fer que Zubizarreta, presentés la dimissiò com a director esportiu....Luis Enrique estava començant a ser posat amb dubte, i corria el rumor que ell i Messi, no congeniaven gaire bé. No se sap si hi va haver "toc de crostò" però des de llavors,el joc de l'equip, i també el de Messi, va millorar moltissim.Al Barça li començaven a rutllar les coses. Aquesta milloria, és va demostrar el l' eliminatoria de xampions contra el Bayern de Munich de Guardiola.
Aquest joc, i l'estat de forma de Messi, i la resta de jugadors, al final de la temporada,és mutiu suficient per ser optimistes, de cara a la final de la xampions, que és jugarà el dissabte dia 6 de juny que en cas de guanyarla,faria que el barça assolis el "triplete".Des d'aqui, donarem força al barça, que aquest any la jugarà enfront la Juventus que va eliminar al Reial Madrid a semis.

                                                                                                  
                                                                                                         Ànec  Lluc


P.D. : Aprofito la ocasiò per felicitar al equip de handbol,que ha aconseguit guanyar la champions en guanyar al Verspren....