dilluns, 27 d’abril del 2015

Sant Jordi......24 Abril.....

Palau Sant  Jordi  24 d' abril
               No,no m'he tornat boig.Aquest any Sant Jordi,encarà que sorprengui als de Societat Civil Catalana,també ha sigut el 23 d'abril.

               Fora bromes,com ja us podeu imaginar,em refereixo a l' acte organitzat per l' ANC,Omnium i l' AMI
,per tal de muscular el proces sobiranista.Primer de tot,s'ha de dir que va ser un exit encara que els unionistes hi han volgut treure importancia.Ja no ve d' aqui.Ja voldrien ells,poder tenir el poder de convocatoria que tenen aquestes asociacions.En fí,tampoc els hi dedicarem gaire temps.Nosaltres a lo nostre.

              Malgrat ser un divendres a la tarda,la qual cosa fa que els que se'n van de cap de setmana no hi siguin,és un dia feiner,o sigui que els que treballen tampoc hi van,alguns de comarques ho tenen complicat....doncs malgrat això,el Palau Sant Jordi és va omplir,tot i que alguns deien que no estava ple,però les fotos no enganyen.Setze mil persones omplien el Palau,on hi eren numbrosos politics,i on no hi eren,els que tots sabem.  

              És van veure nens,pares,avis,amb la cara sonrient,contents,il·lusionats i emocionats.Van haber-hi parlaments de Carme Forcadell,Muriel Casals,Vila d'Abadal etc...Va quedar clar que el proces esta viu i ben viu.No crec que cap independentista,repeteixo,cap independentista s'hagi fet enrera o tingui menys ganes d'anar a votar el 27 S per aconseguir un nou pais.

              Ara l' important és intentar convencer als indecisos,perque si fins ara hem rebut garrotades,a partir d'ara vindran mal dades.El 24 M hem d'aconseguir el major nombre d'ajuntaments sobiranistes per tenir una bona base per fonamentar la independencia.

                                                                                                                Ànec  Lluc