divendres, 24 d’abril del 2015

Nerviosisme al PP.....(Que no cunda el panico)...



                    Després dels ultims casos de corrupciò,que han esquitxat al partit popular,i sobretot des de que va esclatar la bomba Rato,sembla ser que al PP estan una mica nerviosos tot i  que ja hi haurien d'estar acostumats,perque no hi ha dia que no aparegui un nou cas amb algú enmerdat.El cas Rato però,ha tocat aquest cop, al que fins fa poc deien que havia estat el millor ministre d'economia de la historia.

                     Primer va ser Cospedal,qui en una visita a la comarca de "Las Hurdes",per donar suport a la campanya de Monago,a la presidencia d'Extremadura,va dir que estava encantada de ser allà a Andalusia.Després va demanar disculpes per l' errada.
A la pàgina web del partit,apareixia un video promocional,on fa unes declaracions on diu literàlment que [ al partido popular nos ha costado mucho trabajo " saquear " espanya].El video ha estat retirat ràpidament de la web,i des d' el PP han dit que ha estat un lapsus.
Després va ser Rajoy qui va deixar clar que no sabia que dir,quan els periodistes li van preguntar sobre Rato,que dius,també s' ho hauria pogut preparar una mica,perque era previsible que li
preguntarien.Dona una sensaciò d' improvitzaciò tot plegat,nervis o pressa. L'unic que va poder dir,va ser que el cas Rato,demostra que les institucions funcionen i que tots som igual davant la llei i que qui la fa la paga.( No s'ho creu ni borratxo ).
El PP només va dir que el que hagi fet "aquest senyor ",en referencia a Rato,ho ha fet a titol personal,ja que si fins fa ben poc,era un dels homes forts del partit,ara ja fa uns anys que no hi té res a veure.( Com no podia ser d' un altre manera.).

                     El secretari d' estat d' hisenda també és va mostrar incòmode,davant les preguntes del grup socialista que insistia,en demanar la llista dels 715 que no han justificat l'  origen dels  diners que van regularitzar amb l'amnistia fiscal de Montoro.( Ai no,que no és amnistia fiscal,si no,"regularitzaciò d'uns calers opacs que tenien a l'estranger per no pagar impostos.).Va dir que tenia informaciò molt "sucosa" ,que era " la repera patatera ",però que no la pensava donar,ja que la llei ho impedeix.Davant la insistencia del grup socialista,els hi ha dit amb un to més aviat amenaçador,que en una llista de 29000 persones hi pot haver de tot,i ha recalcat el " de tot ". Que la informaciò que tenia era molt valuosa,però que s' havia de saber "ordenar i utilitzar"..??? Que vol dir saber "ordenar i utilitzar "???.

                       Al congrés,Pedro Sanchez deia,referint-se als diputats i diputades,"miembros i miembras"amb les consequents riallades de ses senyories.Va voler disimular dient que era una broma...Tot seguit li retreia al PP haver fet una amnistia fiscal per perdonar als evasors fiscals.Rajoy va contestar que nomes han fet el mateix que ells van fer per dues vegades,quan eren al govern.
Al PP,des de Montoro,fins Rajoy,passan per Alonso o Hernando,han dit que no és pot parlar d' amnistia fiscal,si no de una " regularitzaciò de diners opacs que estaven al estranger", i que són els periodistes qui l' anomenen amnistia fiscal.Doncs ves per on,la vice-presidenta Soraya S. de Santamaria,visiblement enfadada,li va dir al grup socialsta,que si el PP ha hagut de fer una amnistia fiscal,és perque ells havien deixat la caixa buida.Ja veiem que no només els periodistes parlen d' amnistia fiscal.....Aii els nerviiisss....

                     Esperanza Aguirre,va titllar d' "energumenos" ,als representants de la PAH que van boicotejar el seu mitin...
Per acabar-ho d'arrodonir,la propia agencia tributaria,acusa a Trillo i Pujalte d' haver cobrat d' una constructora per uns informes dels quals ningú n' ha trobat constancia de res.Trillo diu que és querellarà,tot i que no ha dit contra qui,i Pujalte ha dit que va demanar permis de compatibilitat al congrés i pre tant tot és legal.Els informes en questiò,es veu que van ser fets "de paraula ".....
En fi,que sembla que estan un xic nerviosos,perque veuen que tot s'esta ensorrant sota els seus peus,tot i que encara tenen a moltes de les institucions de l' estat,treballant per ells i sota les seves ordres,però dona la sensaciò que veuen que s'els hi acaba la impunitat.Estarema atents als aconteixements perque amb el nivell dels nostres politics,no hi ha temps per l' avorriment.
                                                                                                            Ànec  Lluc
                                                  


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias por permitir que entre en tu bloc.Estando de acuerdo con muchas de las cosas que manifiestas en tu ameno bloc he notado la falta de posicion con respecto a un honorable que esta de caca hasta las cejas y que fue fundador de un partido que aun circula por ahi..Somos un pais extraño ciertamente Saludos

Unknown ha dit...

Agradezco tu comentario,y me alegro que encuentres ameno mi bloc.Mi posicion respecto del honorable que imagino es Jordi Pujol(aunque ya no es honorable)es clara.Si es culpable al trullo.De momento solo se le ha demostrado lo de la herencia? del padre y por confesion propia.Cuando se descubra la caca,no dudes que la contare.No soy convergente y mucho menos pujolista.
Saludos.