divendres, 17 d’abril del 2015

Ladys & Gentleman......això és Españistàn....

               Avui és Rodrigo Rato,el que ha quedat amb el cul al aire.El que fou president del Fons Monetari Internacional,president de Bankia i gurú econòmic del Partit Popular d'Aznar,i que va ser titllat com el millor ministre d'econòmia de la historia pels seus companys de partit, (els mateixos que ara el negaràn com va fer sant Pere amb Jésus ),ha estat detingut,encara que només ho ha estat unes hores,per blanqueig de capital,aixecament de bens i frau fiscal.S'ha descobert també,que va acollir-se a l'amnistia fiscal que va fer el PP per afavorir als rics, ( quina novetat oi ? ),i ara s'esta investigant d'on ha sortit la seva fortuna.

               En aquest cas,el refrany " de casta le viene al galgo " li escau força bé,perque el seu pare ja va anar a preso per evasiò d'impostos i emportar-se diners a Suissa,l'any 1966.A més va ser un dels causants de la " fallida " de dos bancs que ell i un seu germá havien creat als anys seixanta,el banc de Siero i el Murciano i de Medina.Aixi doncs,això d'evasiò fiscal i fer caure bancs ho porta als gens.
Malgrat que els delictes dels que s'acusa Rato són força greus,i tenint amb compte que ja estava imputat per l'assumpte de les Targetes-Black de cajamadrid,la fallida de Bankia,i la presumpta estafa de la sortida a borsa de la propia Bankia,quan el més normal és que hagués ingressat a preso, sorprenenment el fiscal l'ha deixat en llibertat.(Déu ser un fiscal de confiança.).

               Som molts els que hem qualificat a espanya de "república bananera" ( tot i que és una monarquia ),però els fets demostren que aquesta comparaciò és un insult per les repúbilques bananeres.
No és pot entendre que un partit com el PP,on tres dels seus ultims tresorers estan imputats per corrupciò,on el jutge ha ratificat que és va lucrar amb el cas Gurtel,que s'ha demostrat que va pagar la reforma de la seva seu central amb diner negre per no pagar impostos,on el mateix jutge ha deixat clara l'existencia d'una caixa B,(que resulta que ningú,tret dels tresorers coneixia ),un partit on s'han trobat nombroses comptes a Suissa,a nom de càrrecs del partit,alcaldes,regidors,diputatsetc.........com deia no és pot entendre que després de tot això,el partit segueixi governant com si tal cosa,i el seu president defugi donar cap mena d'explicaciò.

               I el que és més greu i sagnant és que aquets són els mateixos que s'omplen la boca dient que s'ha de fer complir la legalitat,i donen lliçons de patriotisme,clar que ho fan,perque hi ha molta gent que els dona la veu mitjançant el seu vot,i això fa que se sentin legitimats de fer el que fan.

              I que consti que això no afecta només al PP perque no podem oblidar el cas del Eres a Andalusia on hi ha centenars d'imputats per "pressumptament " haver-se quedat un grapat de milions d'euros destinats a la formaciò d'aturats,cosa que em sembla molt greu,ja que aquets "cursos"que no s'han fet,van destinats a facilitar que els aturats puguin trobar feina.

              Però tan se val,com hem vist a les pasades eleccions andaluses,a la gent no sembla que els importi gaire que es quedin els nostres calers,perque el Psoe ha tret els mateixos escons,i tot i que ha baixat el numero de vots,no ha estat gaire " castigat ".
Això si,jo encara recordo el pollastre que es va montar quan el "Sevilla FC " tenia que baixar a segona divisiò B,i que al final és va evitar per la movilitzaciò popular....Que hi farem.

              De tota manera,i veient la quantitat de casos de corrupciò,entre altres delictes,que estan oberts als jutjats,o en proces d'investigaciò,els propers mesos o anys,( perque la justicia espanyola no és precisament ràpida ),estarem força distrets.....El problema,crec jo,és que al final de tot això.tret d'algun mindundi que potser si vagi a preso,els grans beneficiaris de tot aquest "merder " quedaran lliures i amb els calers a la butxaca....Això és Españistàn.....


                                                                                                 Ànec   Lluc