dilluns, 20 d’abril del 2015

BARÇA : La lliga més a prop .........

El barça ha superat aquest cap de setmana un dels esculls més complicats dels que li queden d'aqui a final de lliga.Ha guanyat per 2-0 a un València,que esta lluitant per aconseguir una plaça per a la Champions.Aquest any ha demostrat que és un gran equip que juga bé al futbol.
El partit no ha pogut començar millor perque tot i que el València ha deixat clar que venia a guanyar,al minut 1 de joc,Luis Suarez ha marcat el 1-0.A partir d'aleshores el barça ha jugat com s'acostuma a dir, "a favor d'obra".El València però lluny de tancar-se al seu camp.ha buscat la porteria blaugrana i ha estat a punt de trobar-la en diverses ocasions.
El partit s'ha convertit en un "estira i arronsa",on un i altre equip arrivaba a l'area rival,amb gran sensaciò de perill,tot i que el marcador no és volia moure.El València ha disposat de dues o tres bones ocasions per marcar l'empat,però no ha pogut batre Claudio Bravo,que ha fet un partit excepcional,paran fins i tot un penal,amb el que l'arbitre ha sancionat una entrada de Piquè fora de temps.Dues aturades de Bravo i un tret al pal seria el balanç del València a la primera part.El barça també disposaria d'oportunitats per marcar,però va fallar als ultims metres.
A la segona part,va ser més o menys igual,però a partir del minut 60/70 de partit,els jugadors "ches" van acusar el desgast fisic de la primera part i va baixar una mica la pressiò,cosa que va aprofitar el barça per crear perill,encara que sense sort de cara a "barraca" però sempre controlant el joc i la pilota,perque com diu en Johan," si tenim nosaltres la pilota,no la tenen ells".Ya en el temps afegit i gracies a una recuperaciò de pilota en defensa,va rebre la pilota Messi,que des de camp propi,va comença a correr i és va plantar sol davant el porter valencianista,i tot i que la primera rematada la va interceptar el porter Valèncianista,si va aprofitar el rebot per marcar el 2-0 que donava la tranquilitat necesaria tot i que ja no quedava temps per gaire més.Potser el joc del barça no ha estat molt lluit ni espectacular,però avui tocava ser practic,i sumar els tres punts.

El Reial Madrid per la seva banda ha guanyat a un Malaga que amb una mica més de sort,podria haver tret si més no un punt del bernabeu.Ronaldo va fallar un penal,i a la segona part,els blancs van deixar clar que no estan en el millor moment de forma.Però com acostuma a pasar moltes vegades,quan pitjor jugues,guanyes.

Aixi doncs,despres d'aquesta jornada,el Barça segueix mantenint els dos punts d'aventatge sobre el Madrid,però queda una jornada menys,lo que apropa el titol de lliga al barça.Ara al barça li queda per jugar contra l'Espanyol,Getafe,Cordoba,Reial Societat,Atlètico de Madrid i Deportivo, mentres que el Reial Madrid ha de jugar contra Celta,Almeria,Sevilla, València i  Espanyol i Getafe.A aquestes alçades de temporada,qualsevol errada és pagarà cara.
De tota manera,el barça només depén d'ell mateix per guanyar la lliga.El Madrid ha d'esperar una ensopegada del barça i ell no pot fallar i guanyar-ho tot.Per tant no val a badar.

La setmana que ve hi ha un altre partit important que portarà el barça al power 8 stadium a Cornellà per jugar el derby contra l'espanyol....Entremig,rebrà al PSG al Camp Nou, per certificar el passi a semifinals de la Champions del barça,ja que el resultat d'anada de 1-3, aixi sembla que ho pronostica.