dimecres, 11 de març del 2015

Diuen,diuen,diuen........

           Diuen,diuen,diuen..........que  Pujol és una vergonya pels independentistes,que ha fet servir l'estelada per tapar l'enriquiment il.lícit,seu i dels seus set fills.(Algu ha inclós aqui a Mas com el vuité fill).La realitat peró es que de cert només hi han uns diners "amagats" a Andorra fruit,segons el propi Pujol d'un llegat del pare.Tot lo altre son especulacions que la justicia dirà si son certes o no.

           Diuen,diuen,diuen...........que els independentistes,aixi en general,fan servir la senyera per tapar les retallades que porta a terme la generalitat que diuen son fruit de la politica conservadora i privatitzadora de Ciu,quan la realitat és que aquestes han estat ordenades pel govern central per acomplir els nivells de deficit.Catalunya pateix un déficit fiscal de 8500MEUR segons el propi ministeri d'hisenda.(Segons la generalitat aquest déficit pot arribar a 16000MEUR).I aixo es cada any.

            Diuen,diuen,diuen..........que la inmersió lingüística que s' aplica a catalunya va en detriment del castellà,quan la realitat demostra que,segons els exàmens d' evaluació dels alumnes catalans,aquets tenen el mateix nivell sinó superior en castellà que els alumnes de la resta de l'estat espanyol.

             Diuen,diuen,diuen...........que el procés separatista espanta les inversions estrangeres a catalunya,i que moltes empreses marxarien d'una catalunya independent,quan les dades de l'any pasat ens indiquen un increment d'inversións a casa nostra i cada cop son mes les empreses que obren o amplien seus a catalunya.Pel que fa al sector turistic catalunya segueix sent capdavantera en nombre de turistes que visiten la nostra terra.

               Diuen,diuen,diuen...........que la constitució prohibeix que els catalans decidim el nostre futur amb un referèndum per no se quin article,quan la realitat ens diu que l'article que prioritzaba el benestar de la gent al pagament del deute extern,es va canviar en 24 hores per exigencies de la UE.Per tant es falta de voluntat politica dir que la constitució ho prohibeix.

                Diuen,diuen,diuen.......... que una catalunya independent quedaria fora de la UE,l'Otan,i fins i tot de la terra i quedariem vagan per l' espai o com l'illa de robinson,quan la realitat ens demostra que hi ha paisos a europa que no pertanyen a la UE,altres no tenen l'euro i fins i tot altres com el regne unit es plantegen sortir-ne.I tampoc els hi va tan malament.

                 Diuen,diuen,diuen...........tantes coses que ja no saben ni que diuen............

                                                                                                                          Ànec Lluc