divendres, 6 de març del 2015

Anar a buscar llana i sortir esquilat

Fa pocs dies es va celebrar el carnestoltes 2015.Un dels pobles o ciutats amb més tradició "carnavalesca" es Solsona.Llavors va apareixer un cartell a la xarxa que presumptament s´habia fet per anunciar l´esdeveniment i tambe presumptament estaba fet per algu proper a l´organització.
El cartell com es pot veure a la imatge,és ofensiu,de molt mal gust i fins i tot pot ser constitutiu de delicte.

De seguida els espanyolistes van posar el crit al cel.El PPCatalà,Societat civil catalana,el sindicat Manos Limpias que fins i tot va posar una denúncia (si que és estrany oi ? ),per saber qui era l´autor del cartell van qualifica el fet de intolerable.
La caverna mediàtica ,és a dir,La Razón,El Mundo,ABC,Intereconomia (que encara emet a tv de pagament) 13TV,etc. feient editorials,falsos debats (dic falsos perque quan  en un debat tothom es del mateix bandol deixa de ser debat) titllant als independentistes-separatistes d`assassins,nazis i no se quantes coses mes.

Però ves per on,com s'acostuma a dir a dir,la mentida té les potes molt curtes i s' atrapa abans a un mentider que a un coix.
En el segle XXI,és molt dificíl no deixar rastre quan penges algo a es xarxes.I ha sigut a traves de la xarxa que s'ha descobert la veritat.

La veritat es que l´autor del "cartell de solsona",com ell mateix reconeix en una coverssa de whatsapp,no es altre que una persona que pertany a Societat civil catalana.
La mateixa SCC que feia pocs dies rebia un premi de la UE per fomentar "la convivència i comprensió mútua" i " una major integració dels estats membres".

Tornaran el premi ara que s'ha descubert que son tot el contrari?.Demanaran perdó tots aquells que van atorgar l' autoria del cartell als catalans?.Seguira"Manos Limpias" amb la denúncia al jutjat ara que l'autor es un dels " afins"si més no en la seva ideologia?.Els mitjans de comunicació reconeixeran que van ficar la "pota"fins al coll?

Com que l´autor no era català i molt menys indepe tot quedara en un " no res" pero almenys quedara clar que van " anar a buscar llana i van sortir esquilats".

                                                                                                                Ànec  Lluc